FORSTÅ den nye ferielov

Få hjælp til at forstå hvilken betydning den nye ferielov har for netop din virksomhed omkring optjeningsmåde, principperne om samtidighedsferie, overgangsordningen mv.

Den nye ferielov

Find ud af hvad den nye ferielov har af betydning for dig og dine medarbejdere

  • Få styr på regler om varsling
  • Forstå reglerne om at holde ferie på forskud
  • Få viden omkring de særlige regler for elever
Hent Brochure

Deltag Gratis på et Fyraftensmøde

Få svar på alle dine spørgsmål omkring den nye ferielov og hvilken betydning den kan få for din virksomhed

22 oktober kl. 15-17
Hos Ansatte.dk
Ndr. Stationsvej 18, 2 sal, 4200 Slagelse
MAX deltagere: 12
5 november kl. 15-17
Hos Ansatte.dk
Ndr. Stationsvej 18, 2 sal, 4200 Slagelse
MAX deltagere: 12

Oftest Stillede Spørgsmål

Den nemmeste måde at få svaret på er ved at læse vores brochure og evt. deltage på et af vores mange gratis fyraftensmøder. Tilmelding sker via formularen her på siden.
Ja det vil være en rigtig god ide at give dine medarbejdere disse oplysninger, særligt omkring overgangsordningen.
Det kommer meget an på hvad I har skrevet i de nuværende ansættelseskontrakter omkring ferie, varsling om afholdelse i opsigelse periode - så det KAN være nødvendigt at lave nye ansættelseskontrakter, hvilket kan medføre varslinger – kontakt os på 7171 2200 for hjælp.
Nej det bør den ikke gøre, og de fleste vil ikke mærke mere end, der særligt i overgangs perioden er mere administration, og at egne lønsystemer evt. skal ændres fremadrettet, samt og det er vigtigt, tage stilling om hvordan virksomheden vil administrere ”indefrysningen” af ferieoptjening/feriegodtgørelse her fra 1. september og til 31. august næste år.

Nyhedsbrev

Bliv løbende opdateret på viden omkring HR & personalejura

Kompetent, ekstern rådgivning Selvom vi har en intern HR-afdeling, har vi ikke de nødvendige juridiske kompetencer på HR-området. Og selvom vi er medlem af Dansk Industri, har vi løbende brug for hjælp, sparring og rådgivning til ansættelseskontrakter, personalehåndbog og alt derimellem på HR-området - det bruger vi Ansatte.dk til. De er opmærksomme på alle mulige faldgrupper, og med deres juridiske kompetencer er vi dækket ind. Vi ser dem (Ansatte.dk red.) som en forebyggende indsats; de klæder os på til at drive en professionel forretning.

XL-Byg
Peter Ovgaard - Direktør

Alle pengene værd – og mere til Ansatte.dk fungerer lige som en one stop shop for personalemæssige udfordringer. Vi har altid bare ringet til dem, hvis behovet opstod - og der har aldrig været en opgave, de ikke har kunne løse. Alt det du kan risikere, hvis du ikke har det (HR red.) på plads, er småting i forhold til den månedlige pris. For os er det vigtigt, at HR ikke gør alt for ondt i lommen. Vi ønsker at skabe de bedste rammer for vores medarbejdere, og det skal på samme tid være nemt for os at drive vores forretning - og lige præcis dér, gør Ansatte.dk en forskel for os.

Maxtel ApS
Jimmi Matt Krank - Direktør

Når rådgivning gør en forskel Vi giver jer med glæde de bedste anbefalinger - og forstår både jeres koncept og forretningsgrundlag, så der er kæmpe opbakning herfra. Vi er meget tilfredse kunder, og indtager også rollerne som fans og heppekor! Jeg snakker om jer til samtlige samarbejdspartnere, og vores revisor, som varetager kæmpe selskaber, fik oplysningen i går. Han blev helt høj over, at der fandtes sådan et koncept og serviceniveau!

S.H.U. ApS
Birgitte Steiner - Direktør

Snydt for mere end 400.000; – Ansatte.dk gjorde en markant forskel Det har været en god oplevelse at blive kunde hos Ansatte.dk. De stod klar til at hjælpe lige fra starten. Deres rådgivere, deres know-how og deres viden har gjort en stor forskel for mig og min butik. Jeg har følt mig godt hjulpet hele vejen igennem. Måden Ansatte.dk gik til opgaven er noget helt udover det sædvanlige. Jeg kan kun sige; exceptionel god service til en alt for fair pris.

Paradiss ApS
Mogens Fannucchi - Direktør

Vi fik hjælp i en sag mod en fagforening, hvor kravet fra dem var 73.000 kr., men efter rådgivning fra Ansatte.dk, lukkede vi et forlig på 26.000 kr.

Jysk Telemarketing A/S
Martin Bové Kristensen - Outbound Manager

Ansatte.dk har et fantastisk koncept, som passer perfekt ind i vores virksomhed, hvor vi ikke har en juridisk afdeling. Vi får en professionel juridisk rådgivning, en fantastisk service og så oven i købet til en billig penge.

Progressive
Tina Kurtik - HR Manager

Ansatte.dk yder kompetent og serviceorienteret hjælp – og vi kan ikke klare os uden dem.

Zigna ApS
Jesper Lundsgaard Hansen - Managing Director Denmark & COO

Det er nemt og hurtigt at få kvalificeret rådgivning til ethvert personale spørgsmål jeg har haft. En kæmpe støtte at vide at jeg altid er på sikker grund i forholdet til personalet.

Småbørnsgruppen Risle
Helene Barlebo - Ejer